Mondhygiënisten

Lees hier wat de Belgische Beroepsvereniging voor Mondhygiënisten voor jou als mondhygiënist kan betekenen.

 

Welke globale meerwaarde brengt BBM?

BBM zorgt er onder andere voor dat de belangen van de mondhygiënist verdedigd worden op zowel nationaal als internationaal niveau. Verder zorgen we voor onderlinge contacten tussen jou en je potentiële werkplaats, dit door onder andere het verspreiden van vacatures.

We organiseren jaarlijks enkele navormingen, aangezien je als mondhygiënist verplicht bent jaarlijks 15uur bijscholing te volgen. Ook zorgt BBM ervoor dat de kwalitatieve beroepsuitoefening en de sociaal-economische belangen worden bewaakt die worden beschreven in het KB. In onze missie, visie en doelstellingen kan je hier meer over terugvinden.

Wat kan BBM voor jou betekenen als lid?

Je lidmaatschap bij BBM geeft je automatisch de mogelijkheid om bepaalde verzekeringen bijzonder voordelig af te sluiten. Door de maandelijkse digitale nieuwsbrief blijf je up-to-date van alle activiteiten van BBM, de laatste ontwikkelingen op beleidsniveau, interessante weetjes, etc.

Je kan inloggen op onze website voor exclusieve informatie en je hebt gratis toegang tot het voorjaarsevenement in teken van de mondhygiënisten. Verder is er ook een aangepast tarief voor andere opleidingen en cursussen die georganiseerd worden door BBM. Ook krijg je de mogelijkheid tot het verkrijgen van gratis advies rond salarissen en overige arbeidsvoorwaarden.

Lid worden van BBM?

Neem gerust contact met ons op en wij sturen je meer informatie door.

Wat is de kostprijs om lid te zijn?

160 euro voor een afgestudeerde mondhygiënist (bachelor in de mondzorg) per jaar

Opgelet! Deze tarieven kunnen naargelang de instapdatum afwijken. Je krijgt bij je aanvraag tot lidmaatschap verdere informatie hierover.

Wat houden de evenementen van BBM juist in?

We trachten evenementen te organiseren specifiek voor onze beroepsgroep. Ook zal BBM zeker samenwerkingen, in functie van navormingen, met andere beroepsverenigingen en betrokken stakeholders aangaan. Alles voor een betere mondgezondheid!

Op de hoogte blijven van alle informatie?

Volg ons ook  zeker op Facebook om up-to-date te blijven over evenementen, informatie, …

Mag ik met mijn buitenlands diploma zomaar aan de slag als mondhygiënist in België?

Geen nood! Volg ons ook  zeker op Facebook om als eerste onze nieuwe online vacatures te kunnen bekijken.

Zijn jullie nog betrokken bij de vacatures wanneer ik solliciteer?

Neen, jouw sollicitatie komt rechtstreeks bij de aanbieder terecht. Nadien regelen jullie onderling de eventuele samenwerking. Je kan BBM steeds contacteren indien er vragen zijn rond salarissen en/of arbeidsvoorwaarden.

Kan ik mijn lidmaatschap stop zetten wanneer ik wil?

Uw lidmaatschap, en bijhorend betaald lidgeld, is gedurende een jaar geldig. Indien u voor het einde van dat jaar uw lidmaatschap stopzet, zal dit niet in mindering worden gebracht. Na deze periode kan je je lidmaatschap vrijblijvend herzien. 

Wat als ik geen vacature voor mij vind?

Geen nood! Volg ons ook  zeker op Facebook om als eerste onze nieuwe online vacatures te kunnen bekijken.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

  Een interessant event gezien?

 Schrijf je in!