Studenten

Vind hier wat BBM voor jou als student mondzorg kan betekenen

Wat zijn de voordelen van lid te zijn?

Als bachelorstudent mondzorg heb je ook tal van voordelen. Zo stuurt BBM je maandelijks een online nieuwsbrief. Zo blijf je up-to-date van alle activiteiten van BBM, de laatste ontwikkelingen op beleidsniveau, interessante weetjes… Je ontvangt tevens ons halfjaarlijks magazine. Met een student-lidmaatschap kan je voordeliger deelnemen aan congressen, lezingen, etc.

Kan ik als student solliciteren op een van de vacatures?

Neen, de vacatures gelden enkel voor afgestudeerde bachelors in de mondzorg. Wanneer je stageplaats een mondhygiënist zoekt, kunnen ze uiteraard via de website of via joyce@bb-m.be een vacature laten plaatsen.

Welke globale meerwaarde heeft de Belgische Beroepsvereniging voor student Bachelor in de Mondzorg?

Ook tijdens de opleiding zal navorming aan bod komen en hier zet BBM graag op in om dit toegankelijk te maken voor studenten. BBM heeft nauwe contacten met de opleidingsinstellingen en verder ondersteunen we het onderlinge contacten tussen jou en je potentiële werkplaats na afstuderen, dit door onder andere het verspreiden van vacatures.

Lid worden van BBM?

Neem gerust contact met ons op en wij sturen je meer informatie door.

Wat is de kostprijs om lid te worden?

25 euro voor een student bachelor in de mondzorg per academiejaar.

Kan je jouw lidmaatschap stop zetten wanneer je wil?

Uw lidmaatschap, en bijhorend betaald lidgeld, is gedurende een jaar geldig. Indien u voor het einde van dat jaar uw lidmaatschap stopzet, zal dit niet in mindering worden gebracht. Na deze periode kan je je lidmaatschap vrijblijvend herzien.

Op de hoogte blijven van BBM?

Als student-lid blijf je altijd op de hoogte van de meest up-to-date informatie. Volg ons ook op onze sociale media voor de laatste nieuwtjes.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.