Studenten

Vind hier wat BBM voor jou als student mondzorg kan betekenen

Wat zijn de voordelen van lid te zijn?

BBM stuurt je maandelijks een online nieuwsbrief. Zo blijf je up-to-date van alle activiteiten van BBM, de laatste ontwikkelingen op beleidsniveau, interessante weetjes, et cetera. Je zal ook ons magazine ontvangen. Verder kan je ook voordeliger deelnemen aan congressen, lezingen, etc. 

Kan ik als student solliciteren op een van de vacatures?

Nee, de vacatures gelden enkel voor afgestudeerde bachelors in de mondzorg. Wanneer je stageplaats een mondhygiënist zoekt kunnen ze uiteraard ook via de website of via joyce@bb-m.be een vacature plaatsen.

Welke globale meerwaarde heeft de Belgische Beroepsvereniging voor mondhygiënisten?

BBM zorgt er onder andere voor dat de belangen van de mondhygiënist verdedigd worden op zowel nationaal als internationaal niveau. Verder zorgen we ook voor onderlinge contacten tussen de jou en je potentiële werkplaats, door onder andere het verspreiden van vacatures.

We organiseren ook jaarlijks enkele navormingen, aangezien je als mondhygiënist ook verplicht bent tot het volgen van 15 uur bijscholing per jaar. Ook zorgt BBM er voor dat de kwalitatieve beroepsuitoefening en de sociaal-economische belangen worden bewaakt zoals beschreven in het KB. In onze missie, visie en doelstellingen kan je hier meer over terugvinden.

Lid worden van BBM?

Neem gerust contact met ons op en wij sturen je meer informatie door.

Wat is de kostprijs om lid te zijn van BBM?

25 euro voor een student bachelor in de mondzorg per academiejaar.

Kan ik mijn lidmaatschap stop zetten wanneer ik wil?

Uw lidmaatschap, en bijhorend betaald lidgeld, is gedurende een jaar geldig. Indien u voor het einde van dat jaar uw lidmaatschap stopzet, zal dit niet in mindering worden gebracht. Na deze periode kan je je lidmaatschap vrijblijvend herzien.

Op de hoogte blijven van BBM?

Volg ons ook  zeker op Facebook om up-to-date te blijven over evenementen, informatie, …

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

  Een interessant event gezien?

 Schrijf je in!