We kijken terug op een geslaagd congres van 8 oktober.

Helaas is de evolutie in de verspreiding van het coronavirus de laatste weken en dagen van die aard dat het onwaarschijnlijk lijkt dat het ons kan lukken jullie allen op een veilige manier feestelijk te ontvangen op 28 november. De huidige situatie zorgt ervoor dat wij opnieuw moeten besluiten om de feestelijke dag met workshops ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan van de mondhygiënist uit te stellen.

Enerzijds willen wij met het bestuur van harte dat dit een feestelijk moment wordt waarop we álle mondhygiënisten kunnen ontvangen die willen komen, zonder dat we ons daarbij moeten beperken in aantal aanwezigen en zonder al te grote bezorgdheden omtrent ieders veiligheid. De berichtgeving leert ons dat dit niet mogelijk zal zijn tegen eind november.
Anderzijds merken we ook hoe door het stijgend aantal besmettingen ieders agenda plots onverwacht overhoop gehaald kan worden wat het voor ons als organisator onmogelijk maakt om dit te organiseren.

We willen voor het her-inplannen van dit event voorzichtig gokken op onze ledendag van 15 mei 2021. Laten we hopen ‘derde keer, goede keer’, maar één ding is alvast zeker: van uitstel komt geen afstel!

Lees meer