De BBM Kick-off!

Op 16 november mochten we jullie met trots ontvangen op het BBM Kick-off congres in het Van Der Valk hotel te Antwerpen. Alle plaatsen werden opgevuld door mondhygiënisten, vele studenten mondzorg, opleidingsmedewerkers, tandartsen, tandarts-specialisten en andere professionals in het mondzorg-landschap.

De dag startte met een interessante lezing over de nazorgfase binnen de parodontale behandeling. Deze werd gebracht door mondhygiëniste Miranda Belder. Na de koffiepauze nam mondhygiënist Dr. Dagmar Else Slot ons met een interactieve quiz doorheen de wetenschappelijke onderzoeken rond materialen en producten voor mondverzorging. We kregen hier en daar toch wel verrassende antwoorden uit de mond van de onderzoeker zelf. BBM en haar platinum partner Dentaid hadden ook enkele prachtige prijzen in petto voor de winnaars van de quiz! Zo werden een lekkere geschenkmand, een poetspakket en een BBM-instrumentenset uitgedeeld.

Na een heerlijke lunch waarbij er veel nieuwe contacten werden gelegd, genoten we van een derde en laatste prikkelende lezing. Hierin kwamen we dankzij Life planner Cynthia Ghysels meer te weten over een goede work-lifebalance en hoe we deze kunnen bekomen.

Via deze weg zouden we jullie graag bedanken voor de talrijke opkomst, jullie enthousiasme en de leuke sfeer op het eerste BBM-evenement. Zet alvast 8 februari 2020 in jullie agenda, want dan vindt de tweede BBM navorming plaats!

 

 

Lees meer