BBM WANTS YOU!

Vacature als bestuurslid bij BBM

Omschrijving

De BBM-familie breidt zich dagelijks uit en daar zijn we blij om!

Het huidige mandaat van het bestuur zal in mei 2025 aflopen. Enkele bestuursleden hebben met pijn in het hart beslist om hun BBM-verhaal stop te zetten en een andere weg in te slaan. Dit betekent dat we op zoek zijn naar enkele nieuwe, enthousiaste mondhygiënisten die ons team willen vervoegen! (Opgelet als student kan je geen bestuurslid worden cfr. onze statuten).

Wij zijn op zoek naar iemand die beschikt over:

  • De ambitie om zich te engageren voor onze beroepsgroep als deel van een dynamisch team
  • Vaardigheden die ons zouden kunnen helpen in één of meerdere van onze werkgroepen (beleid, navormingen, communicatie, magazine, partners, …)
Praktisch zou er eerst een inloopperiode plaatsvinden om kennis te maken met de werking van BBM en haar verschillende werkgroepen. Nadien zal er individueel gekeken worden naar de interesses en competenties waarover jij beschikt. De concrete functie zal hierop afgestemd worden om jouw kwaliteiten optimaal te benutten. De werklast zal afhangen van jouw mogelijkheden om een goede work-life-balance te behouden. Na je officiële kandidatuur word je uitgenodigd voor een gesprek met enkele bestuursleden om te kijken waar je interesses liggen en of er een match is. Je mandaat start pas officieel als je verkozen wordt, dus na afloop van de ledendag op 14 mei. De verloning voor een bestuurslid bestaat uit een vrijwilligersvergoeding per uur en kilometervergoeding.

Zie je het zitten om ons team te versterken? Vul onderstaand document in of stuur je kandidatuur door naar geert@bb-m.be of joyce@bb-m.be. Indien je nog vragen hebt of extra informatie wenst, aarzel zeker niet om via mail contact op te nemen met ons.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort!

KANDIDATUUR FUNCTIE BBM

Het bestuur van BBM